De Studio

 

De ADS-Geluidsstudio beschikt over een ruime controleruimte en een akoestisch perfect uitgemeten opnameruimte. Door middel van LED schermen en een HD camerasysteem is er visuele controle en contact mogelijk tussen de artiest(en), muzikant(en) en de technici in de controleruimte.

Een extra mogelijkheid is om in de opnameruimte met meerdere HD camera’s een video opname te maken voor de productie van een studio videoclip. Tevens kunnen we voor video gebruik maken van een green screen of een backdrop met 176 tri color led’s voor kleurrijke lichteffecten.

 

De controleruimte is uitgerust met de modernste high-end apparatuur waaronder o.a. een 32 kanaals Mackie Pro DAW controller, Steinberg  en Focusrite I/O’s, Motu MIDI interface, Cubase Pro 9.5 DAW voorzien van een groot aantal virtual instrumenten en effecten van adembenemende kwaliteit. Voor de afluistering maken we gebruik van hoogwaardige Yamaha en JBL monitor systemen. Natuurlijk is er een groot arsenaal aan microfoons aanwezig waarvan de AKG 800 Tube de meest geliefde is bij het opnemen van vocals. Keyboards en synthesizers van o.a. Roland, Yamaha en zijn beschikbaar evenals een subliem digitaal slagwerk van 2Box en een accoustic slagwerk van Premier met Zildjian cymbals.

  

Om even te ontspannen tijdens de opnamesessies kan er een warm- of koud drankje genuttigd worden in onze relax ruimte. Wanneer de studio een hele dag geboekt wordt kunnen wij zorgen voor een eenvoudige, smakelijke lunch. Dit alles draagt bij tot een gemoedelijke en ontspannen sfeer tijdens een opname sessie, een belangrijke factor in het hele proces!