1 oktober 2017

 

Quinty komt in de studio om haar single Rise Up op te nemen.

Wat een leuk jong talent met een mooie stem. Zelf geschreven nummer en begeleid door gitaar.

 

Nu in 2018 is de videoclip erbij gemaakt. Hoort u zelf !!

 


5 Augustus 2017

 

Teo Moylas opnieuw in de ADS Studio

 

Zaterdag 5 augustus 2017 komt Teo Moylas opnieuw naar de ADS Studio om opnames te maken.

Ook zijn platenmaatschappij zal weer blij worden van de opgenomen sounds !!

Wat een geweldig nummer, zelf gecomponeerd en de tekst van een griekse tekstschrijver. 

Hele project gaat richting Griekenland waar deze nieuwe single zal verschijnen bij zijn platenlabel.

 

 

 


11 Augustus 2017 

 

Lianda van der Schilden in de ADS Studio

 

Werkelijk een prachtig verhaal en top samenwerking tussen twee fantastische artiesten uit Aalsmeer en ... Zweden.  Dit project gaan we heel veel van horen. Twee nummers zijn opgenomen in onze studio. Jonny Tronro, zelf ook producer, heeft samen met Singer Songwriter Lianda van der Schilden twee prachtige nummers opgenomen, zang, gitaar en basgitaar. 

 

 


28 Juli 2017

 

 

Nieuwe CD Ester Latama

In augustus kwam Ester naar onze studio. Zij wilde een CD opnemen mett diverse nummers, Indonesich en Engelse songs. We hebben samen rond de tafel gezeten en een mooi plan gemaakt.

De eerste opnames zijn inmiddels gestart. Wat een prachtige CD gaat dit worden.

 

Houd haar in de gaten 


18 Juli 2017

 

Winnaar Singer Songwriters Contest 2017 Richard Seba

Winnaar is Richard Seba. Jawel de winnaar van de Singer Songwriters Contest 2017 is                

Richard Seba. Hij gaat 28 september bij ons de Studio in om een fantastische EP-CD op te nemen.

 

Speciaal voor deze super artiest hebben wij een producer, 

 

Sebastian Nootenboom aangetrokken die hem daar in gaat bijstaan. 

 


Singers Songwriters Contest 2017

22 Juni 2017

 

Singer Songwriters Contest 2017

De ADS Studio & Music Productions organiseert op 30 juni en 1 juli 2017    

een te gek Singers Songwriters evenement. 15 artiesten zullen strijden

om die te gekke prijs: een eigen EP opname en 100 CD's.

 

We houden u op de hoogte wie de prijs heeft gewonnen en bij ons de studio in gaat !


CD presentatie Michel van der Meer

22 Juni 2017

 

De nieuwe CD van Michel van der Meer. Na een paar jaar stilte is het er dan toch van gekomen.                      

Michel stond bij ons op de stoep: "ja we gaan het doen" Een gloednieuwe CD/EP maken. Hij heeft twee eigen teksten maar geen arrangementen, hij had wel ideeen, Wij hebben voor hem de muziek gearrangeerd. Een paar dagen later zie het resultaat. Twee toffe nummers en een fantastische samenwerking.

Ook voor de CD presentataie hebben wij ons uiterste best gedaan. Een top geluid geleverd en alles opgenomen, geluid en Video door Steftiaan video producties. Ook twee You Tube clips zijn gemaakt.

 

 


Opname CD Singer Songwriters Duo Marcel & Sanne

28 Mei 2017

 

Opname nieuwe CD Marcel & Sanne

Begin dit jaar kwamen Marcel en Sanne naar onze studio  om de opname te bespreken voor hun gloednieuwe album. Inmiddels zijn ale afspreken gemaakt en zij goed voorbereid. Ze hebben de studio voor een week afgehuurd en wordt dus hun "huisje". Nou jullie zijn welkom in augustus en we gaan er een mooi project van maken.


CD "Imagine" van Ronald Heart

22 Mei 2017

 

A.B. Mulder & Zonen bv. steunt met deze actie KiKa KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelings-mogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

 

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen. KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.  Wij willen met deze actie onze steentje bijdragen.

 


CD single "Mag ik verdrietig zijn" speciaal voor KIKA

 

22 April 2017 

 

Het is moeilijk Steeds sterk te zijn Het is moeilijk  Mijn verdriet te verbergen Want dit gevecht Wens je niemand toe En nu het zo dichtbij is Zo dichtbij komt Waarom gebeurt dit? Ik krijg geen antwoord

Het zijn vragen aan een leegte Die geen antwoord geeft Mag ik verdrietig zijn Even klein zijn Me voelen zoals ik me voel Hou me stevig vast En laat me huilen Laat me schuilen En laat me niet los Soms ben ik verdrietig Hou me dan stevig vast 

 

En laat me mijn gevoelens uiten Ik kan bij niemand anders terecht Dit gevoel het machteloos zijn Waarom gebeurt dit Ik krijg geen antwoord Het zijn vragen aan een leegte Die geen antwoord geeft 

Deze tekst heeft Marie Claire zelf geschreven n.a.v. de ziekte van haar moeder. ADS Studio heeft de muziek eronder gearrangeerd.

Deze CD single is te koop voor € 5,00  ten bate an KIKA. 

 


Rock CD "The Art Project"  3 Maart 2017  

 

In 2014 heb ik, Arthur van Schendel, 10 eigen stukken geschreven. De bedoeling was om het voor mijzelf te houden. Toch kriebelde het en heb in 2015 een aantal goede muzikanten om mij heen gezocht. Het plan voorgelegd en wilde met mij dit project muzikaal gaan opzetten. Vier maanden repeteren aan de nummers en dan de studio in om alles op te nemen. We zijn inderdaad de studio ingegaan met zijn allen in Dordrecht. Veel grotere studio was ook nodig !!

 

Na 12 dagen van opname met toevoeging van blazers, backing vocals hebben we het geheel afgemixed in de ADS studio. 

In 2017 heb ik het op CD gezet. Het resultaat is verbluffend !!  

 


Gloednieuwe Jazz CD van Rob van Leeuwen

7 Maart 2017

 

Dacht u dat muziek van Frank Sinatra vergeten was?             

Rob van Leeuwen bewijst met zijn sfeervolle EP album

dat de muziek van 'Old Blue Eyes' nog springlevend is.

En niet alleen de muziek, want deze symphatieke zanger 

laat zelfs het unieke stemgeluid herleven! 


Artiesten Gala voor Kika

2 Maart 2017

 

Artiesten voor KIKA.

ADS Studio & Music Productions hebben samen met Cafe Jorissen de handen in een geslagen om een grandioze dag te organiseren voor het goede doel: KIKA.

Wij gaan zorgen voor de muzikale omlijsting door 15 artiesten. Ook hebben wij de super band  "Ravage" benaderd en die willen heel graag hus steuntje bijdragen. Cafe Jorissen gaat zorgen voor Darten, Biljarten en voetbalspelen Natuurlijk ook de hele dag kraampjes met overheerlijke spijzen. Alles gaat naar KIKA.

UPDATE:

De opbrengst van deze avond was :  ruim 3500 euro !!

Wat een top prestatie, Dank aan alle medewerkers en artiesten en vrijwilligers.

 


Nieuwe Single Justin & Julien

22 Februari 2017

 

Deze toppers uit Den Haag hebben de handen in elkaar geslagen en de monster hit van Marco Borsato & Ali B. opgenomen in de ADS Studio. Justin kennen wij al wat langer natuurlijk. Maar hij nam zijn vriend mee naar de studio en zei: "hij wil wat rappen" Nou dat kan ie. Mede gesponsort door Cafe "De Poppekast" in Kijkduin hebben zij daar hun CD single gepresenteerd !!

 


CD album Zoë Sabee

20 Februari 2017

 

ADS Studio heeft Zoe Sabee ontdekt bij een talentenjacht ij Rotterdam. Wij waren ondersteboven van haar prachtige geluid en zo af en toe doen wij er dan wat mee. Hebben haar gevraagd een CD op te nemen.

Dit vond ze prachtig en hebben haar begeleid met 12 prachtige stukken. 


Bo Maud in de studio

22 November 2016

 

Bo Maud in onze studio ...

Vandaag is Bo Maud in de studio geweest om een liedje in        

te zingen voor haar moeder.  Wat een pracht Stem !!  Hier het resultaat ......

 


Splinternieuwe CD Justin Haverhorst

22 Oktober 2016

 

Een beetje heel erg bescheiden jongen, maar wat een stem !!   Wij allebei, Hugo en Arthur waren onder de indruk van zijn mooie geluid. 

Een CD maken dat is wat hij wou. Nou dat laten we ons geen twee keer zeggen.  Eenmaal in de studio ... binnen 1 dag alle nummers fantastisch ingezongen. Backing vocals werd verzorgd door Chantal, een vriendin van hem. ook zijn CD presentatie hebben we mogen begeleiden met geluid, Video bedrijf Steftiaan Video Producties zorgt voor weer een klasse video


Nieuwe CD single van Guido van Zutphen

28 September 2016

 

Mijn eerste eigen nummer. Dat was het eerste wat hij tegen ons zei toen  hij de ADS studio benaderde. Wij zeiden ja hoor dat kan bij ons.

 

Wij hebben zelf de muziek gearrangeerd en de tekst laten schrijven door Maurice Noort.

De backing vocals door Judith Hofstede. Wat een pracht exemplaar is het geworden

ook een fantastische CD presentatie in Sir Winston mocht niet ontbeken.


Jubileum CD opname Hugo Live !

22 September 2016

 

 

Ter gelegenheid van zijn 25 jarig artiesten jubileum heeft Hugo een prachtig CD-album uitgebracht met de gepaste titel: My Own Choice. Een prachtig album van internationale allure met songs van ongekende klasse.

Hugo is opgegroeid met de muziek van Frank Sinatra, Dean Martin en Tony Bennet.  met dit album brengt hij een charmante ode aan deze grote zangers en entertainers  van weleer. Alle songs zijn recht uit het hart gezongen, puur en met passie. Niemand minder dan saxofonist Frits Kaatee (jarenlang saxofonist geweest

 

bij o.a. The Dutch Swing College Band) zorgt voor heerlijke jazzy saxofoon solo's die perfect passen in de frisse, jazzy arrangementen.

'My Own Choice' van Hugo is een album met geraffineerde swing en gelade ballads. Een absolute 'must have' voor de liefhebbers van het 'American Songbook' repertoire. Als Rotterdamse 'crooner' beschikt Hugo over het steeds schaarser wordende talent om dit repertoire vol overtuiging te vertolken. 


The East & West Rockers in de ADS Studio

20 September 2016

 

De nieuwe CD "Reborn" van de East & West Rockers

De fantastische band "The East & West Rockers" gaan bij ons  in de studio in om hun zoveelste CD op te nemen met als titel "Reborn". Wat een belevenis, een huis & studio vol muzikanten.

Natuurlijk gaan we hier mooie opnames van maken. 

Hou deze groep in de gaten en ga beslist naar een van hun spetterende optredens in het land !

 


CD Fokke Openty

22 Augustus 2016

 

Prachtige Giaarklanken en zang.

Gitaar gigant Fokke Openty besloot toch nog maar eens een CD te maken. Wat kan die man gitaar spelen.

Op deze CD natuurlijk Shadows en terug in de tijd met o.a. Neil Diamond, Belamy Brothers en Dire Straits

niet te vergeten. Het nummer "Visions" van Cliff Richard is tevens de titel van deze gloednieuwe CD.


Teo Moylas in onze Studio

17 Augustus 2016

 

Teo Moylas in Nederland.

 

Vandaag is heel speciaal. De griekse zanger heeft bij ons                

een nummer opgenomen dat opgestuurd gaat worden naar Griekenland. 

De platenmaatschappij gaat hem daar uitbrengen.

 

Dit is top voor onze Studio.

 

Hier het resultaat !!


ADS Studio BBQ  -  11 Augustus 2016

 

De ADS studio gaat dit jaar een fantatstische BBQ organiseren voor al onze artiesten en hun wederhelft

die ook maar enigszins zijn verbonden met de studio.

Lekker in ontspannen sfeer bijkletsen over het vak en alles waar je nooit de gelegenheid hebt om te vertellen

omdat je elkaar weinig zien.

 

We zetten natuurlijk wel een klein geluids-setje neer.

Dus wie even wil zingen kan dat doen.

Hoeft niet mag altijd !! Lekker eten, drinken en cocktails voor rekening van ADS studio.


Splinter nieuwe CD van Brenda Stikkelorum

18 Juli 2016

 

Een waar juweeltje ... 

Na lang wikken en wegen is ze bij ons terecht gekomen om haar CD/EP op te nemen. Ze wilde eerst 1 nummer opnemen, ze had zelf de tekst geschreven op een bestaand nummer. Maar nadat wij haar

gehoord hadden hebben wij haar toch overtuigd om nog twee nummers op te nemen.   

Dit is zeker voor u een genot om naar te luisteren.

 


 

Winnaars varende Talentenjacht Rotterdam  - 22 Juni 2016 

 

Remedy bestaat uit het zangduo Soraya Oosterbaan, Wendy van der Torre en hun gitarist Sebastiaan Notenboom. Zij kennen elkaar nu 6 jaar en hebben in die tijd in verschillende samenstellingen opgetreden. In december 2015 is de band Remedy gevormd. Na het winnen van de ‘varende talentenjacht Rotterdam 2016’ is het duo gevraagd om backings te zingen tijdens de finale  

van ‘clash of the coverbands’, ook hebben zij in de finale gestaan van ‘talent van 2016’ en hebben zij al verschillende optredens mogen doen.

 

In november 2016 waren de meiden te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn ze uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night. Remedy zingt popmuziek en geeft daar een eigen draai aan. Ze zingen zowel Engels als Nederlandstalige covers en zijn bezig met het schrijven van eigen Nederlandstalige nummers. Tegenwoordig doen ze ook vele backing vocals voor ADS Studio. 

In 2017 verwachten zij hun eerste Nederlandstalige EP te presenteren.

 


2e editie ADS Studio Talentenjacht 2016

 

ADS Studio & Music Productions organiseert i.s.m. Biljart Cafe Jorissen de tweede editie van de grote

talentenjacht in Den Haag. Presentatie Arthuro van Schendel en Hugo Ringelenstijn. Bij de finale is Radio Live Oranje er met een directe live uitzending !! Een vakkundige jury gaat wederom op zoek naar het talent van 2016.

Natuurlijk zijn er weer prachtige prijzen te winnen.  

 

1e prijs : Een dag in de ADS Studio voor een opname van je eigen CD single met daarbij een prachtige youtube videoclip en daarbij ook nog 50 single CD’s. 

Schrijf je snel in (vol is vol) www.adsstudio.nl of mail al je gegevens naar info@ads-geluidsstudio.nl

Of geef je op bij: Cafe Biljart Henk & Catry Jorissen Heelsumstraat 92, 2573 NP Den Haag


29 Februari 2016

 

Fleur de bruin in onze studio ...

Vandaag is Fleur in onze studio om twee nummers in te zingen voor het Junior Songfestival 2016

Met deze twee nummers gaat zij een kans wagen om mee

te doen met dit festival.  Hier alvast een voorproefje ....


22 februari 2016  - Claudia Moods in the mood for Nederlands

 

Beste muziekliefhebbers. Dit is mijn allereerste eigen CD en wil daarom ook bij het begin beginnen. En wat is dan leuker en mooier om te starten met muziek van eigen bodem. Alle 6 de nummers hebben een betekenis

voor mij, maar "kleine jongen" in het bijzonder. Deze draag ik dan ook op aan mijn broertje Davey.

Ik wil iedereen die mij gesteund, gepushed of gelaten heeft bedanken. In het speciaal mijn man

en kinderen voor hun onvoorwaardelijke liefde en heerlijke grappige momenten tijdens het brainstormen

over deze CD.  Natuurlijk de grandioze samenwerking met Arthur en Hugo van de ADS Studio. Wat een Top Studio !! 

 

Naast het feit dat ik het geweldig vind wat er allemaal gebeurd, betreur ik het enorm dat mijn vader dit niet meer mee kan maken. Met deze CD wil ik meegeven dat je moet genieten van het leven en de liefde en lekker jezelf moet blijven. 


22 januari 2016

 

De nieuwe CD van Rob van Reeuwijk. Vanaf januari 2016 gaan wij samen met Rob de ADS studio         

in om zijn droom te verwezelijken. Een prachtige CD met 14 top nummers gaan wij opnemen.

Van ballad tot Rock& Roll, werkelijk een pracht exemplaar gaat dit worden.

Zelfs Frits Kaatee hebben wij ingeschakeld om het mooie "volare" in te gaan spelen.

Wij kijken uit naar het resultaat. En oh ja ook een CD prsentatie bij Soc. Engels is in de planning ....


RADIO LIVE ORANJE - DE VRIENDEN VAN RADIO LIVE ORANJE KERST CD

Radio Live Oranje Kerst CD

 

Samen met de "vrienden van Radio Live Oranje" heeft HUGO! meegewerkt aan een geweldige kerst CD. Meewerkende artiesten: Rob van Reeuwijk, Jan Raats, Graziella Hunsel (bekend van The Voice Of Holland 2014 team Marco Borsato ), Manouk Pheifer, Michel van de Meer, Mike Taylor, Arthuro, Ron Bruijn, Claudia Moods, Susanne de Rooij en het Party-Duo KEYlicious. 

Release datum: 16 november 2015


22 November 2015

 

Opname gloednieuwe CD "Ravage" bij ADS Studio

Wat  een top band. En ....zij besluiten hun eerste CD op te gaan nemen in de ADS Studio

8 prachtige stukken hebben zij uitgezocht voor deze prachtige CD en een prachtige videoclip erbij !!ADS Studio Talentenjacht 20 juni 2015

 

Wij gaan voor de eerste keer een talentenjacht organiseren. Wij kunnen 15 inschrijvingen kwijt.

Natuurlijk met een prima jury !! 

Voorronde 20 juni 2015 Finale 

27 juni 2015

 

Met als hoofdprijs: Een Opname in onze studio en daarbij een videoclip. 

Gemaakt door Steftiaan Video Producties.  

 

UPDATE:  De Winnaar is  Manouk Pfeifer.  Zie hier het resultaat !!


20 maart 2015

 

Angelina, wilde een leuk nummer opnemen. Samen met moeder kwam ze wat verlegen naar de studio.

Maar na een uurtje was ze ontdooit en wilde zelfs een videoclip opname. Nou dat kon natuurlijk.

Zie hier het resultaat !!


22 januari 2015

 

Eerste single CD van Jesse Jane "Trouble"

 

De eerste single van Jesse Jane is een feit. Zij kwam bij ons in de studio een opname, speciaal gezongen voor haar moeder, maken. Dit hebben wij natuurlijk gedaan. Wij vonden haar stem toch wel heel uniek voor zo'n jonge meid. Ik had nog wat materiaal liggen en zij had zelf een tekst geschreven. 

We hebben de handen in een geslagen en een heerlijk R&B nummer genaakt.