Mogelijkheden 

 

Ieder project is voor ons uniek. Daarom leveren wij zo veel mogelijk maatwerk, wat resulteert in een fris klinkend eind resultaat voor iedere productie. Voor en tijdens het opnemen denken wij graag mee en staan wij met ervaring, muzikaal gehoor en creativiteit klaar om samen tot een fantastisch eind product te komen. Bij onze studio kunt u onder andere terecht voor: Audio opnamen voor social media en YouTube

Voor iedere artiest is het goed presenteren op social-media en internet, waaronder YouTube, een absolute must. Besteed daarom aandacht aan het materiaal wat je plaatst. Opnames die in een luidruchtige kroeg met een telefoon zijn opgenomen leveren niet de gewenste kwaliteit om de juiste indruk achter te laten bij mogelijk nieuwe opdrachtgevers. In onze studio zorgen wij voor een hoge kwaliteit audio opname om indruk te maken op je online bezoekers. 

 

Opnemen van muziek of een Single, EP of CD 

 

Een single, EP of CD opnemen is een proces wat wij volledig begeleiden. Vanaf de eerste opname sessies tot het persen. Natuurlijk houden we rekening met persoonlijke wensen tijdens iedere fase van de productie. Wij zijn naast ervaren geluidstechnici zelf muzikanten, daarom kunnen wij artiesten in onze studio bijstaan op het gebied van compositie, arrangementen of productie. Samen met ons team trekken we je song naar een hoger plan. De juiste sound en sfeer vastleggen op EP of CD met ruimte voor eigen creativiteit en originaliteit… dat is onze passie! 

 

Zang opnemen of inzingen van een orkestband 

 

Natuurlijk hoef je niet met muzikanten of een complete band naar onze studio te komen. Wanneer je een professioneel klinkende opname wilt maken met jou orkestband dan kan dat natuurlijk ook. Wij kunnen je orkestband optimaliseren en je zingt, onder onze vakkundige en muzikale begeleiding, jou orkestband in. Ook hier zorgen wij voor een perfect klinkend eindresultaat door aandacht te besteden aan het editen, afmixen en masteren van de opnamen.

 

Je hoeft beslist geen professionele zanger of zangeres te zijn! Hoe leuk is het niet om voor een bruiloft, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis zelf een liedje op te nemen? Al dan niet met een eigen tekst. Alleen of met een aantal vrienden, familieleden of collega’s. Vaak wordt er gedacht dat een opname studio alleen toegankelijk is voor artiesten die al jaren ervaring hebben. Het tegendeel is waar! Onder onze deskundige begeleiding zal je verstelt staan van het resultaat. Bovendien is dit voor iedereen een unieke ervaring en zorg je voor een bijzonder en origineel cadeau! 

 

Heb je zelf geen orkestband? Dan is dit geen probleem, wij beschikken over een grote database aan orkestbanden die wij tegen een zeer lage prijs aanbieden.

  

Orkestbanden 

 

Is je orkestband niet verkrijgbaar, niet naar wens of zoek je naar een orkestband die uniek is? Dan is het bij ADS-Studio mogelijk om een orkestband ‘op maat’ te laten maken. Bijvoorbeeld in een andere toonsoort of een vernieuwende uitvoering. Wij maken beslist geen copy van het originele arrangement, omdat wij van mening zijn dat een orkestband een eigen identiteit moet hebben. Wij kunnen orkestbanden volledig digitaal produceren of uitbreiden met live instrumenten. Orkestbanden maken is echt maatwerk. De prijs van een orkestband is mede afhankelijk van de gekozen opties. 

 

Commercials, jingles en sweepers: ADS-Studio uw audiovormgever! 

 

Om in contact te komen met (toekomstige) opdrachtgevers of klanten zul je op een onderscheidende manier moeten vertellen wat je te bieden hebt. Bij ADS-Studio weten wij als geen ander hoe we deze boodschap kunnen vertalen in een commercial. Wij verzorgen commercials die geschikt zijn voor radioreclames of bedrijfspresentaties maar denk bijvoorbeeld ook aan een pakkende boodschap of presentatie op YouTube! Bij ADS-Studio is de kennis, ervaring en vakkundigheid aanwezig om voor elk bedrijf en/of product een passende commercial te maken. Denk hierbij aan een gesproken commercial door één of meerdere stemmen, toevoegen van geluidseffecten of muziek of het inspreken van een voice-over. Wij creëren een commercial die zich kenmerkt door een heldere boodschap.

 

Een jingle of een sweeper maken voor een korte of snelle boodschap? Bij ADS-Studio maken wij een pakkende sweeper of jingle. Uiteindelijk is de sweeper of jingle hét visitekaartje voor je radiostation. Sweepers zijn korte, met geluidseffecten, aangeklede teksten. Meestal met je naam of de stationsnaam van een lokaal- of regionaal radiostation.

  

 

Een jingle is een muzikaal fragment al dan niet met een voice-over of een gezongen zanglijn. Voor radiostations met het programma- of stationsnaam, DJ- of artiestennaam. Een pakkende jingle bepalen de sfeer en stijl van een radiostation of programma. Wij vertalen deze sfeer in een exclusieve jingle. Als audio-vormgevers produceren wij jingles op maat!